?Εξάρτηση από το Διαδίκτυο και τις κινητές συσκευές? με Παρουσίαση της Εκπαιδευτικής Δράσης πέντε σχολείων. (Ανάμεσα τους και το 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΕΡΡΩΝ)

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 04 Ιουνίου 2017

Μια ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα: “Εξάρτηση από το Διαδίκτυο και τις κινητές συσκευές”, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017 στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών. Το θέμα ανάπτυξαν οι ειδικοί επιστήμονες του χώρου:
• Δρ. Β. Εφόπουλος, Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής, μέλος του Πανελλήνιου Εκπαιδευτικού Δικτύου για την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο,
• Δρ. Β. Νταφούλης, Διευθυντής Παιδοψυχιατρικού Τμήματος Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειο και η
• κ. Κ. Αθανασίου, Ψυχολόγος, Επιστημονική Συνεργάτιδα της Β΄Παιδιατρικής Κλινικής του Παν/μίου Αθηνών του Νοσοκομείου Παίδων «Π. & Α. Κυριακού».
Την εκδήλωση, παρουσίασε και συντόνισε η υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων κ. Χρυσάνθη Παλάζη .
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκε από μαθητές του 6ου Γυμνασίου Σερρών η εκπαιδευτική δράση που εφαρμόστηκε πιλοτικά σε 5 σχολικές μονάδες (5ο Γυμνάσιο, 3ο Γυμνάσιο, 4ο Γυμνάσιο, 6ο Γυμνάσιο και Παλλατίδειο Γυμνάσιο Σιδηροκάστρου) κατά το σχολικό έτος 2016-2017, σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Δίκτυο για την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο. Στο τέλος της εκδήλωσης απονεμήθηκαν έπαινοι στους συντελεστές και συμμετέχοντες στη δράση
Διοργανωτές της Ημερίδας, ήταν οι Δ/σεις Εκπαίδευσης Σερρών, ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων και το Κέντρο Πρόληψης και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΟΑΣΙΣ».
Φωτογραφίες: Studio FOTOγραφίας Χριστίνας Παπαφράγκου