ΕΝΑ ΜΕΛΩΔΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΜΑΣ στην ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΚΕΔΗΣ

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017

Η χορωδία του σχολείου μας χάρισε ένα υπέροχο μελωδικό ταξίδι στους θεατές της κατάμεστης αίθουσας του Δημοτικού Θεάτρου «Αστέρια», την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΚΕΔΗΣ "Νότες Χριστουγέννων".
Τα ογδόντα παιδιά της χορωδίας μας, υπό τη διεύθυνση της κ. Νίκης Στανίση, καθηγήτριας μουσικής και με τη συνοδεία πιάνου της κ. Νατάσα Σιδηροπούλου, μουσικού, ερμήνευσαν με εξαιρετικό τρόπο αγαπημένα τραγούδια και έκλεισαν τη γιορτή με τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα.
Αξίζει να σημειωθεί η αφήγηση των κειμένων της Χριστουγεννιάτικης Γιορτής έγινε από μαθήτριες του σχολείου μας.
Στο τέλος της γιορτής, ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης απένειμε αναμνηστικά διπλώματα στις δύο μουσικούς της χορωδίας μας και στον δ/ντή του 5ου Γυμνασίου Σερρών κ. Χαράλαμπο Σαρηβασιλείου για συμμετοχή του σχολείου στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΚΕΔΗΣ.
Το 5ο Γυμνάσιο Σερρών ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους της ΚΕΔΗΣ για την φιλοξενία και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Vasilis Terzis και τη Διευθύντρια κ. Παρασκευή Ιωαννίδου
Η εμφάνιση της χορωδίας μας ήταν αποτέλεσμα επίπονης και πολύωρης προσπάθειας των παιδιών, της καθηγήτριας μουσικής κ. Νίκης Στανίση και της μουσικού-πιανίστριας κ. Νατάσας Σιδηροπούλου, και κάνει υπερήφανη όλη την εκπαιδευτική οικογένεια του 5ου Γυμνασίου Σερρών.

Φωτογραφίες: Μαθητική ομάδα φωτογραφίας του 5ου Γυμνασίου Σερρών "Το 5ο ΚΛΙΚ" και ιστοσελίδα ειδήσεων "SERRESPOST.GR"