Η "Τ.Κ.Τ. team" του 5ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ στο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ WRO Hellas 2018

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη ο Περιφερειακός Διαγωνισμός Ρομποτικής, προκριματικός για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό WRO Hellas 2018. Οι μαθητές των Γυμνασίων προσκλήθηκαν να κατασκευάσουν ρομπότ που θα επιλύουν προβλήματα που σχετίζονται με το ιστορικό θέμα «Βυζαντινή Αυτοκρατορία και Επικοινωνίες (Φρυκτωρίες)». Στον διαγωνισμό παρουσιάστηκαν εκπληκτικές εργασίες και σημειώθηκαν πολύ καλές επιδόσεις

Το 5ο Γυμνάσιο Σερρών συμμετείχε με την καταπληκτική ομάδα «T.K.T. Team» αποτελούμενη από τους μαθητές της Β’ τάξης Τσιμπίρη Νίκο, Κωστέα Γιώργο και Τσιφούτη Νίκο. Οι μαθητές μας, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, επέδειξαν άψογη συνεργασία, συντονισμό και ταχύτητα στη λήψη αποφάσεων κάτω από πίεση, δεξιότητες που υπόσχονται ένα μέλλον δυναμικό και δημιουργικό.
Η ομάδα μας προετοιμάστηκε τόσο στο κατασκευαστικό όσο και στο προγραμματιστικό μέρος, με τις οδηγίες και την επίβλεψη της Καθηγήτριας Τεχνολογίας του σχολείου μας κ. Μόρφως Εμμανουηλίδου Morfw Emmanouilidou και με την τεχνική υποστήριξη του κ. Αλκη Τσιμπίρη, επιστημονικού Συνεργάτη του τμήματος Πληροφορικής και Επικοινωνιών του ΤΕΙ Κ. Μακεδονίας.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές για την προσπάθειά τους!
Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Γυμνασίου και τον κ. Άλκη Τσιμπίρη για την αμέριστη συμπαράστασή τους.