20231218 090724 2

Εδώ και 25 χρόνια η Make a Wish Ελλάδας βοηθά παιδιά με πολύ σοβαρές ασθένειες να εκπληρώσουν την ευχή τους και να ανακτήσουν τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται στον δύσκολο καθημερινό τους αγώνα Μια ευχή που  αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία και τη νίκη στη ζωή!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι μαθητές του 5ου Γυμνασίου Σερρών, με οδηγό την αγάπη, τη δοτικότητα και την ενσυναίσθηση,  έστειλαν σε αυτά τα παιδιά που έχουν στερηθεί την παιδική ανεμελιά το γλυκό μήνυμα της αγάπης και της συμπερίληψης! Τα αστέρια και οι ήλιοι του προγράμματος έλαμψαν στις καρδιές τους,  όπως και οι ευχές τους σε όλα τα παιδιά που τις έχουν ανάγκη.

αρχείο λήψης

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους γονείς/κηδεμόνες και τους μαθητές για την ανεκτίμητη στήριξή τους και την επιτυχημένη υλοποίηση του προγράμματος Make a Wish – Αστέρι της Ευχής για άλλη μια σχολική χρονιά. Σε μια τόσο ιδιαίτερη περίοδο για όλους μας, η αλληλεγγύη και ο αλτρουισμός των παιδιών παραμένουν  φωτεινοί φάροι για ένα καλύτερο και πιο αισιόδοξο μέλλον!!

Συντονίστρια του προγράμματος Αστέρι της Ευχής: Καραμαριγώ Γεωργία ΠΕ05

Μπορείτε να ενημερωθείτε περαιτέρω για το έργο της Make a Wish Ελλάδας εδώ.

Πιστοποιητικό υιοθεσίας 4401040 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΕΡΡΩΝ page 0001