Με στόχο την προσέγγιση των μαθητών με ένα σύγχρονο παιδαγωγικό εποπτικό μέσο διδασκαλίας, που αφορά ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ και την επαφή τους με τον πολιτισμό και ειδικά το Θεατρικό Γεγονός, την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α΄ τάξης συμμετείχαν στην ενημερωτική δράση – παρουσίαση με θέμα: «ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΣΕΡΡΩΝ με υπεύθυνο τον ηθοποιό, σκηνοθέτη και εξωτερικό συνεργάτη του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών κ. Νίκο Βεργίδη.

3 1

Τα παιδιά παρακολούθησαν ντοκιμαντέρ παραγωγής της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς σε συνεργασία με το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ήρθαν σε επαφή με πληροφορίες και γνώσεις που περιλαμβάνουν αναφορές σε ζητήματα καλλιέργειας προφορικού λόγου, άρθρωσης, απαγγελίας και υπόκρισης, μέσα από βιωματικές δράσεις υπό την καθοδήγηση του κ. Βεργίδη.

1 2

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Βεργίδη για την παρουσία του, καθώς και τον κ. Ανδρέου, καλλιτεχνικό διευθυντή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών και την κ. Βίκυ Πανταζή πρόεδρο του Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών.