Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας, ενδοσχολικό σεμινάριο διδασκαλίας Δημιουργικής Γραφής με θέμα: «Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής: Λογοτεχνία Β΄ Γυμνασίου, με κείμενο αναφοράς το «Γιατί» του Μαγκλή», με εισηγήτρια την κ. Φανή Κεχαγιά, Φιλόλογο-Συγγραφέα.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες παρακολούθησαν με ενδιαφέρον, καλλιέργησαν τις δεξιότητές τους στη γραφή, στην έκφραση σκέψεων, συναισθημάτων και ένιωσαν τη χαρά της συνεργασίας και της ομαδικότητας.
Το σεμινάριο, το οποίο παρακολούθησαν όλοι οι Φιλόλογοι του σχολείου μας, υλοποιήθηκε με την πρωτοβουλία και την επιμέλεια της κ. Ελένης Πετρομελίδου, Φιλολόγου- Ενδοσχολικής Συντονίστριας Γνωστικού Πεδίου, στο πλαίσιο του Ενιαίου Προγράμματος Σπουδών και συγκεκριμένα του μαθήματος Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας.
Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε και με την στήριξη της κ. Κατερίνας Κλούρα, Φιλολόγου Αγγλικής Γλώσσας – Ενδοσχολικής Συντονίστριας Τάξεων και με την συμπαράσταση του κ. Δημήτρη Μαντζαρίδη, Διευθυντή του σχολείου μας.