Το σχολείο μας τίμησε την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 με την σχολική γιορτή που πραγματοποιήθηκε την παραμονή του εορτασμού.

Με την επιμέλεια των εκπαιδευτικών κ. Καραμαριγώ Γεωργίας, κ. Κυριακίδου Αναστασίας, κ. Καλύβα Ανδρέα και την τεχνική υποστήριξη του υποδιευθυντή κ. Κλέτσα Αλέξη, οι μαθητές και οι μαθήτριες, μέσα από σχετικό οπτικοακουστικό υλικό, κείμενα και αναφορές στον διπλό εορτασμό του Ευαγγελισμού και της Εθνικής Παλιγγενεσίας, είχαν την ευκαιρία να “ξαναδιαβάσουν” την ιστορία του αγώνα των προγόνων μας για την ελευθερία του Έθνους.

Την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε και η κατάθεση στεφάνου τιμής στην προτομή του ήρωα καπετάν Μητρούση, με την παρουσία της σημαιοφόρου και των παραστατριών, συνοδευόμενη από τον κ. Δεληγιαννίδη Χρήστο.

Ο εορτασμός για την Εθνική Επέτειο ολοκληρώθηκε την 25η Μαρτίου, με την παρουσία της σημαιοφόρου και των παραστατριών, συνοδεία της κ. Μαδεμλή Παναγιώτας, στην Δοξολογία και την συμμετοχή των παιδιών στην μαθητική παρέλαση υπό την καθοδήγηση του κ.Δεληγιαννίδη.

Χρόνια πολλά!